Meer dan alleen ons specialisme

Het verzorgen van uw transport, bemiddeling speciaal zwaartransport, bevoorrading en personenvervoer. Deze worden ook tijdens de vrieskou, extreme omstandigheden (zoals ijsbreken of projecten in poolgebied) uitgevoerd.

Ruim 4 decennia aan ervaring! Duw- en sleepwerk is een groot onderdeel van onze vele diensten die wij leveren, dit komt mede dankzij onze boten die multifunctioneel kunnen worden ingezet. Een lange lijst van succesvol uitgevoerde sleepreizen. Dit gebeurt zowel op projecten, losse sleepreizen of in geval van nood/salvage wereldwijd.

Enkele of dubbel- sleep ervaring, over korte of langere afstanden / reizen, eventueel gecombineerd met duw-werk waar onze beide boten veel ervaring mee hebben. Zij zijn zeer goed te manoeuvreren; gekoppeld achter ponton of elk drijvend object over binnen- en kustwateren. Daarbij bieden wij de service / mogelijkheid om voor u de desbetreffende nodige vergunning te verzorgen; in verband met afwijkende afmetingen tot zelfs loodsplicht vrij voor verschillende vaargebieden.

Buitenom onze dienstverlening met onze boten ontnemen wij ook al uw zorgen & bemiddeling bij volledig transport van begin- tot eindbestemming. Over zee, over binnenwateren tot zelfs over land tot de eindbestemming, dit in samenwerking met onze partners.

Al 3 decennia ervaring in het vervoeren van speciaal zwaartransport. Groot materiaal, wat te groot is voor het wegennet en dus via water moeten worden getransporteerd (zoals onder andere units, silo's, grote grijpers voor de machines van Nemag).

Ook voor projecten in de wintertijd of in het poolgebied draaien wij onze hand niet om, we hebben ruime ervaring met ijsbreken op de Nederlandse vaarwegen voor de overheid. Verder doen we ook projectwerk: survey, slepen, anker handling, personenvervoer en scheepvaart begeleiding in ijs condities.

  • Onze uitrusting voldoet aan de jaarlijkse keuring die een onafhankelijke instantie bij ons afneemt
  • Mede dankzij onze kennis in samenwerking met onze partners kunnen wij altijd een offerte op maat maken met variĆ«teit aan boten voor uw sleepwerk

G. Bouwman towing
& shipping is